Українська правда

Бабич: Рівень гри Шахтаря на порядок вище, і рівень вирішує

Сергей Шемшученко — 29 жовтня 2016, 20:05

У матчі з Шахтарем Чорноморець помилявся у простих ситуаціях.

Про це заявив тренер одеського клубу Олександр Бабич, який прокоментував поразку своєї команди від Шахтаря у матчі 13-го туру УПЛ.

"Ми чекали, що буде інша гра. Розуміли, що зможемо шукати щастя в контратаці. Гол, який ми привезли самі собі, вніс корективи. Помилялися в простих ситуаціях. Брак в коротких передачах був високий. Складно щось аналізувати, хочеться подивитися гру", - зазначив він.

"Можливо, нам не вистачило емоцій, попередні матчі забрали багато сил. До того ж, Шахтар грав сьогодні найсильнішим складом. Я підтримав хлопців після гри, у нас ще довга дорога. Будемо аналізувати гру, і рухатися далі", - додав Бабич.

Тренер зазначив, що рівень гри Шахтаря на порядок вище за рівень Чорноморця.

"Розраховували приїхати додому з іншим результатом. Забили самі собі гол, потім стали помилятися, і через це зробили заміну і перебудувалися. Планували зіграти перший тайм 0:0, а потім думали, що Шахтар буде поспішати і у нас з'являться зони", - сказав фахівець.

"Не хочу когось звинувачувати. Виграє і програє вся команда. Рівень гри Шахтаря на порядок вище, і рівень вирішує. Однак все одно хочеться, щоб футболісти не помилялися в таких моментах", - підкреслив Бабич, слова якого наводить ua-football.com.