Українська правда

Ребров: У матчі з Карпатами гравці довели, що можуть бути командою

Сергей Шемшученко — 29 жовтня 2016, 22:16

У зустрічі з Карпатами та в матчі з Зорею гравці Динамо довели, що можуть бути командою, яка є єдиним цілим.

Про це заявив наставник столичного клубу Сергій Ребров, якийпрокоментував перемогу "біло-синіх" над львівськими Карпатами у зустрічі 13-го туру УПЛ.

"Сьогодні на установці я сказав хлопцям, що до кінця року у нас залишилося шість ігор в чемпіонаті та ми не маємо права на помилку. Усі мають були сконцентровані на кожному моменті та мотивовані. Сьогодні та в матчі з Зорею гравці довели, що можуть бути командою, яка є єдиним цілим", - зазначив він.

"Так, ми допускаємо помилки, але, я сподіваюся, що далі ми всі розумітимемо, що назад дороги немає. У кожному матчі важливо бути дуже сконцентрованими та отримувати задоволення від гри", - додав Ребров.

Тренер Динамо також розповів про процес відновлення Андрія Ярмоленка.

"Я казав, що Ярмоленко вилетів надовго, маючи на увазі той період, коли у нас напружений графік із матчами через два дні на третій. На всі ці поєдинки Андрій, на жаль, вилетів. У понеділок-вівторок Ярмоленку зроблять повторну МРТ і, якщо все буде нормально, він почне тренуватися", - зауважив тренер.

"Ярмоленко почуває себе краще та, сподіваюся, якомога швидше повернеться на поле", - сподівається Ребров.

Головний тренер киян також оцінив гру молодих Артема Бєсєдіна та Павла Оріховського, які забили свої дебютні голи за основну команду.

"Усі хлопці привітали і Артема Бєсєдєна, і Павла Оріховського з першими голами за Динамо. Але запам’ятовується не лише гол, а й те, як Бєсєдін працював сьогодні на команду. Те, як він працював в обороні та старався всі 90 хвилин, заслуговує уваги та похвали", - заявив фахівець.

"Це аванс йому на майбутнє. Будемо сподіватися, що він і далі не втратить мотивацію", - підкреслив Ребров, слова якого наводить 1927.kiev.ua.