Головне

Тимощук: Закінчувати з футболом ще не планую

03.10.2016 21:47 778 0

Український півзахисник Анатолій Тимощук не збирається завершувати футбольну кар'єру.

Про це повідомив сам гравець, який поділився своїми планами на майбутнє після завершення міжнародної кар'єри.

"Я вірю в те, що є доволі сильний тренерський штаб, багато молодих гравців. Тепер все вже залежить від них, наскільки вони зможуть представляти нашу збірну. Тому що всі, звісно, чекають, що наша команда поїде на Чемпіонат світу", - зазначив він.

"Я прийняв рішення про завершення кар’єри у збірній ще на Євро-2016. Про це Андрій (Шевченко – прим.) знав. Точніше, Миколайович, Андрій Миколайович (сміється). Поспілкуватись з ним я готовий, ми завжди товаришували, ми друзі. Але поки я ще гравець, в мене ще 2 місяці контракту з клубом, там є ще завдання", - додав Тимощук.

Футболіст зазначив, що йому цікаво навчатися на тренерських курсах.

"Цікаво навчатись на тренерських курсах. Вже на ліцензію Pro пішов тут в Україні. Досить цікаво, із задоволенням слухаю, нотую, записую на диктофон, переслуховую потім. Тому що одна справа – знаходитись в якості гравця, а інша – слухати теоретичні заняття, теорію", - зауважив він.

"Чи не завершую кар’єру? Ще два місяці, як я можу зараз закінчити? В мене ще команда грає. Через два місяці прийдете, запитаєте. Що буде потім я не знаю, все може бути. Підійшов до фізіотерапевта, він теж на мене дивиться і каже, що ще рано мені йти", – сказав Тимощук, слова якого наводить Футбол 24.

Коментарі ()