Українська правда

Сабо не вірить, що Ребров довірить місце у старті молоді на матч з Бенфікою

Сергей Шемшученко — 1 листопада 2016, 10:30

Експерт каналу Футбол Йожеф Сабо не вірить, що Сергій Ребров у матч 4 туру Ліги Чемпіонів з Бенфікою довірить місце у стартовому складі молодим виконавцям команди.

"Майбутню гру Динамо проти португальської Бенфіки прогнозувати неможливо унаслідок невизначеності складу, тобто на кого зробить ставку Ребров при визначенні складу.

З упевненістю можна стверджувати, що команда гратиме тільки на перемогу, бо тільки три очки дають шанс продовжити боротьбу за вихід з групи. Ризикну припустити, що Сергій, розуміючи значення гри, віддасть перевагу гравцям з досвідом участі в європейських турнірах, що провели не одну гру в одному складі.

По грі молодих футболістів в іграх проти Зорі і Карпат робити далекосяжні висновки не варто. Варто розуміти, що є Ліга чемпіонів, а що чемпіонат України. Необхідно розуміти значущість гри, граємо в гостях при повному стадіоні уболівальників, а це далеко не легке випробування, особливо для "необстріляних" гравців.

Хтось з них може вийти тільки при гострій необхідності. Повторюся і скажу, що це тільки моє припущення, визначає склад тренер по готовності кожного гравця до матчу", - цитує тренера footboom.com.

Раніше повідомлялося, що провідний гравець Бенфіки Луізао відновився від травми і може зіграти з Динамо.

Йожеф Сабо