Українська правда

Ми починаємо грати тільки, коли пропускаємо - Ребров

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2016, 00:38

Київське Динамо виглядало дуже гідно на тлі такого суперника, як Бенфіка.

Про це заявив наставник Динамо Сергій Ребров, який прокоментував результат виїзного поєдинку своєї команди проти португальської Бенфіки.

Після поразки в Лісабоні у киян залишилися лише примарні шанси на вихід з групи.

"Хлопці вбиті в роздягальні. Вони намагалися атакувати викладалися повністю. Ми виглядали дуже гідно на тлі такого суперника, як Бенфіка. Мораєс? Перед цим він бив впевнено, забивав м'ячі. Під час гри рішення поміняти не можна. А бити в такому матчі пенальті - величезне хвилювання", - зазначив він.

"Чи буду міняти пенальтіста? Зараз про це не думаю. Оцінити гру у захисті? На жаль, ми починаємо грати, коли пропускаємо, тоді виходять осмислені атаки. А Бенфіка грає дуже впевнено, не програє вдома. На гравців це впливає. Ми намагалися відігратися, але цього було недостатньо", - додав Ребров.

Ребров зауважив, що молодим гравцям Динамо непросто вперше грати на такому рівні.

"Їм непросто вперше на такому рівні. Добре, що отримують таку практику. Інших гравців у нас немає. А як складеться у молодих - залежить тільки від них", - сказав фахівець.

"Зараз я зосереджений виключно на якості гри, на віддачі футболістів, а не очках, яких вистачить чи ні для виходу. З самовіддачею все нормально, інша річ, що немає результату", - підккреслив Ребров, слова якого наводить gazeta.ua.