Українська правда

Вернидуб: Упевнений, що ми не будемо допускати дитячі помилки

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2016, 18:06

Зоря не буде допускати дитячих помилок у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи проти Феєнорда.

Про це заявив головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб, який поділився очікуваннями від майбутнього матчу з Феєнордом.

"Емоції найпозитивніші, ми пройшли екватор. Хотілося б більшого, але що є, то є. Завтра ми зобов'язані добре зіграти. Якщо зіграємо так, то і буде результат. Він нам потрібен. Сподіваюся на позитивний настрій, що хлопці краще зіграють в атаці, чого не вийшло в Нідерландах", - зазначив він.

"Упевнений, що ми не будемо допускати дитячі помилки. Готуємося в своєму режимі. Сподіваємося на підтримку уболівальників міста Одеси, а також на тих, хто їздить з нами. Це дуже необхідно", - додав Вернидуб.

Тренер також заявив, що клуб знаходиться у пошуках молодого нападника.

"Ті ігри, які ми зараз проводимо, навіть з урахуванням 2:5 в Києві, показують, що ми 90 хвилин грали нарівні з Динамо. Вважаю, що ми готові добре фізично, я не скаржився і не буду скаржитися на втому. Раз ми потрапили в Лігу Європи, то повинні грати", - заявив він.

"Ібрагімович? Дякуємо. На ті умови, що є в Україні, він піде тільки в Шахтар чи Динамо. Мені б хотілося молодого нападника, який заграв би в Європі", - підкреслив Вернидуб, слова якого наводить Footboom.com.

Нагадаємо, матч Зоря - Феєнорд відбудеться 3 листопада, початок о 20:00.