Українська правда

Фонсека: Думаємо тільки про перемогу

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2016, 20:35

Гент - це сильна команда, з сильними характеристиками, тому Шахтар підійде до гри максимально налаштованим.

У цьому запевнив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека, який поділився очікуваннями від матчу 4-го туру групового етапу Ліги Європи проти Гента, який відбудеться 3 листопада.

"Мотивація присутня абсолютно в кожному нашому матчі. Ми виходимо на кожну гру, і думаємо тільки про перемогу. Ми прекрасно знаємо, з якою командою зустрінемося. Я не беру результат першого матчу. Гент сильна команда, з сильними характеристиками. Ми будемо максимально налаштовані", - запевнив він.

"Хоча ми виграли 5:0 - у нас були труднощі. До того моменту, як ми забили перший гол, Гент був дуже небезпечний. Після у нас з'явилося більше вільного простору і ми змогли грати на контратаках. Очікую, що завтра нас чекає складний матч", - зазначив Фонсека.

Фонсека також повідомив, що має кілька сумнівів щодо стартового складу.

"Склад на матч? Є кілька сумнівів. Потрібен час, щоб прийняти остаточне рішення. Тому я не готовий зараз назвати стартовий склад. За невелику кількість днів у нас було багато матчів, і не всі встигали вчасно відновитися. Але я довіряю всім своїм гравцям, тому ми проводили ротацію", - сказав фахівець.

"Якщо говорити про Коваленка, то так - він не приїхав з нами. Подивимося, кого я випущу завтра. Я ніколи не думаю про інший результат, окрім перемоги. Можу сказати точно, і люди, які працюють зі мною, можуть це підтвердити", - підкреслив Фонсека, слова якого наводить Трибуна.

Нагадаємо, матч Гент - Шахтар відбудеться 3 листопада, початок о 22:05.