Українська правда

Дентіньо: У матчі з Карпатами потрібно думати тільки про перемогу

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2016, 13:41

Карпати - це дуже хороша команда, яка має у своєму складі якісних гравців.

Про це заявив півзахисник Шахтаря Дентіньо, який поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з Карпатами в рамках 15-го туру УПЛ.

"Я думаю, що зараз нам не потрібно давати жодних шансів супернику і потрібно забивати з самого початку гри. Ми прекрасно розуміємо, що Карпати - дуже хороша команда, у них якісні гравці. Але нам потрібно показати хорошу гру і думати тільки про перемогу і ні про що інше", - зазначив він.

"Я думаю, що у нас все вийде. Так, деякі хлопці після повернення зі збірних можуть бути не зовсім сконцентрованими або втомленими. Але я вважаю, що Паулу Фонсека з цим впорається, проведе правильну ротацію, і ми всі будемо готові", - додав Дентіньо.

За словами бразильця, Фонсека завжди намагається мотивувати гравців перед кожним матчем.

"Паулу завжди нас намагається мотивувати перед іграми, і ця не стане винятком. Я, як і всі гравці, дуже хочу, щоб стадіон був забитий. Дуже важливо, щоб атмосфера була майже, як вдома", - зауважив півзахисник.

"А ми зі свого боку постараємося подарувати уболівальникам перемогу, це дуже важливо - залишатися лідерами. А в кінці постараємося виграти і чемпіонат", - сказав бразилець, слова якого наводить footballua.tv.

Як відомо, 8 листопада Шахтар підписав з Дентіньо новий 5-річний контракт.