Головне

Павелко: Президент УЄФА відзначив прогрес в грі в збірній Шевченка

13.11.2016 12:00 3976 0

Президент УЄФА Александр Чеферін відзначив погрес в грі збірної України під керівництвом Андрія Шевченка.

Про це після гри в Одесі з Фінляндією (1:0) заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

"Відзначив зміни в грі збірної України і президент УЄФА Олександр Чеферін, який говорив, що бачив мітчі нашої команди раніше і відзначив зміни в грі, які сталися при Андрії Шевченку.

Він приїхав на матч "на фарт" і приніс нам удачу. Так що тепер його запрошуватимемо на усі наші ігри", - цитує Павелка matchday.ua.

Самому Павелку також сподобалася гра українців з Фінляндією, хоча другий тайм був нервовим.

"Хотілося піти на зимову перерву на другому місці. Позначилася велика відповідальність за результат і хлопці думали про те, щоб не пропустити випадковий гол.

Був у Коноплянки шикарний момент поставити точку в матчі. Крім того, хочу привітати з дебютом Віктора Циганкова, який вийшов на заміну і зовсім не загубився в грі. Процес побудови нової збірної триває, - сказав він.

Очільник ФФУ також відзначив дружню атмосферу в національній команді.

"Привітав з перемогою. Найголовніше, що там дивовижна атмосфера. У хлопців сім'я, усі один за одного. Футболісти навіть приховують свої мікротравми, щоб приїхати у збірну і бути частиною цього колективу. Раніше такого не було. Могли махнути рукою і сказати: "У мене травма, тому у збірну не поїду", - цитує Павелка matchday.ua.

Раніше повідомлялося, що президент УЄФА Александер Чеферіні провів інспекцію в Україні стадіону НСК Олімпійський та зустрівся з Президентом України Петром Порошенком.

Коментарі ()