Українська правда

Грозний: Запросимо Динамо на турнір до Грузії, там будуть Барселона і Атлетико

Сергей Шемшученко — 21 листопада 2016, 18:51

Головний тренер тбіліського Динамо В'ячеслав Грозний планує співпрацювати з київським Динамо.

Про це він заявив у інтерв'ю Sport Arena.

"Ми сподіваємося, що у нас і з київського Динамо молоді таланти з'являться і буде обмін гравцями, клуби укладуть між собою договір, тому що у київського і тбіліського Динамо давні традиції, можна сказати, дружба", - зазначив він.

"Команди будуть брати участь разом в турнірах. Динамо Київ отримає запрошення на турнір Віталія Дараселія в квітні майбутнього року. Там повинні бути великі клуби - і Барселона, і Атлетико, і Динамо Тбілісі, і Динамо Київ, ще ряд клубів топ-рівня", - повідомив Грозний.

За його словами, гравці, які переростуть рівень тбіліського Динамо, будуть дуже пристойно виглядати - опиняться у складі чемпіона України.

"Упевнений, що в футбольних і людських аспектах ми будемо завжди знаходити точки дотику і гравець, який переросте тбіліське Динамо, і буде дуже пристойно виглядати - опиниться в київському Динамо. А гравцям, яким потрібна шліфовка, і які вже стукають в двері першої команди, але не мають ігрової практики в Києві, ми їм надамо таку практику", - висловив сподівання екс-тренер Говерли.

"Не секрет, що в Динамо багато молодих талановитих гравців, а у головного тренера Сергія Реброва завдання тільки вигравати - і це нормальна ситуація. У мене теж, було б завдання вигравати, якщо були б відповідні можливості, але сьогодні такої можливості немає", - підкреслив Грозний.