Головне

Ліга Європи. 5-й тур. Фенербахче - Зоря 2:0. З речами - на вихід...

24.11.2016 20:22 6073 0
Ліга Європи. 5-й тур. Фенербахче - Зоря 2:0. З речами - на вихід...

Луганська Зоря слідом за київським Динамо завершує свою єврокампанію. В поєдинку п'ятого туру команда Вернидуба на виїзді провела непоганий матч проти Фенербахче, проте програла йому з підсумковим рахунком 0:2.

В першій половині цього протистояння Зоря виглядала навіть на голову сильніше суперника, який до цього двобою підходив на тлі втоми від важкого матчу з Галатасараєм. Зоря більше володіла м'ячем, атакувала, проте, як і в більшості матчів цього розіграшу Ліги Європи, команді Вернидуба не вистачало реалізації і впевненості.

Перший момент луганчани створили на 22-й хвилині, коли з лінії штрафного забивати мав Караваєв. Однак, футболісту збірної України в цьому епізоді не вистачило точності. Ще через п'ять хвилин м'яч опинився у сітці воріт турецької команди, проте суддя скасував взяття воріт через оффсайд Кулача.

Світлина ФК Фенербахче

Турки в цій грі почали прокидатися під кінець першого тайму, а повністю перевагу вони захопили у другій половині. Атаки Фенербахче виглядали набагато гостріше української команди і дуже швидко це принесло результат. Перший гол турки забили на 58-й хвилині, коли Стох розрядив гармату з дальньої відстані і Шевченко не зміг виручити.

Після пропущеного м'яча Зоря почала "підсідати", чим вдруге і скористалися футболісти Адвоката. Оборона українського клубу під час розіграшу стандарту загубили К'єра, який зігравши на випередження, відправив головою м'яч у сітку.

Зоря ще намагалась якось відповісти супернику, але вже і самі гравці не вірили, що їм вдасться по такій грі забити три голи, щоб зберегти шанси на весну. А в кінцівці у команди Вернидуба і зовсім почали здавати нерви і вона залишилась у меншості - Соболь отримав другу жовту і залишив поле ще до фінального свистка.

Як підсумок, Зоря знову провела непогану гру в Лізі Європи, ні в чому не поступалася супернику, але програла йому через брак досвіду і класу. Можливо, також починає даватися взнаки коротка лава і боротьба на три фронти. Однак, факт залишається фактом - в Лізі Європи команді Вернидуба залишилось провести лише один поєдинок проти МЮ на своєму полі.

Коментарі ()