Українська правда

Хацкевич: Моя мама думає, що в Україні всі бандерівці і їдять людей

Сергей Шемшученко — 29 листопада 2016, 14:18

Головний тренер збірної Білорусі Олександр Хацкевич зізнався, що йому подобається в Україні, хоча цього не розуміє його матір.

Про це тренер заявив у коментарі ua.tribuna.com, де поділився думкою про політичну ситуацію в Україні.

"Я говорю те, що думаю. Це моя точка зору. Чому я не можу її висловити? Чомусь наш білоруський менталітет працює в таких моментах по-іншому. Не знаю, чому так. Може, справа в цьому телевізорі? Все йде звідти. Коли приїжджаю до мами, прошу її насамперед вимкнути телевізор", - зазначив він.

"Тому що там весь час новини, якісь передачі: хто з кимось щось зробив, все це розбирається. Кажу: "Мамо, я приїхав, давай про дітей поговоримо". Нещодавно ось знову мама розповідала, як в Україні вкрали якусь дитину, про якогось міліціонера, який щось там сотворив у Донецьку, ДНР, ще десь", - додав тренер.

Хацкевич заявив, що запропонував матері відключити російські канали, встановити супутникову тарілку, налаштувати українські канали і поговорити про це через місяць.

"Запропонував відключити російські канали, встановити супутникову тарілку, налаштувати українські канали і поговорити про це через місяць. Думка зміниться. Ми з мамою один раз навіть посварилися на цьому грунті", - повідомив він.

"Сказав: "Не хочу навіть приходити. Тому що ти мене тут хочеш переконати, що в Україні все бандерівці і їдять людей". Моїй родині там комфортно жити. Якби з цим були якісь питання, то я, напевно, поміняв би місце проживання, так? Можливості є. На худий кінець можу сюди повернутися. Людина де живе? Там, де їй добре. Мені добре в Україні", - підкреслив Хацкевич.

Раніше тренер заявив, що вважає Крим територією України.