Головне

Кубок України. 1/4 фіналу. Дніпро - Ворскла 1:0. Баланюк виводить Дніпро у півфінал

30.11.2016 23:00 3159 0
Кубок України. 1/4 фіналу. Дніпро - Ворскла 1:0. Баланюк виводить Дніпро у півфінал

Дніпро заслужено перемагає Ворсклу з рахунком 1:0, та виходить у півфінал кубка України. Підопічні Михайленка тактично та фізично переграли свого суперника, створивши 3-4 гольових моменти за матч і надійно відігравши в обороні.

До матчу "дніпряни" підійшли у більш збалансованому стані, так як ні травмованих, ні дискваліфікованих гравців у них не було. І повернувся в основний склад, після довгого відновлення від травми, один з лідерів команди - Лучкевич.

Що не можна сказати про Ворсклу. Одразу три ключових гравці пропускали 1/4  фіналу Кубку України через травми. Це - Голодюк, Скляр, й особливо не вистачало головного голеодора команди - Коломойця. Та по фізичній готовності все ж таки "ворскляни" мали б мати перевагу, адже на один день більше відпочивали.

Команди не так давно вже зустрічалися у межах чемпіонату України, де Дніпро у важкому матчі здолав Ворсклу з рахунком 2:1.

Розпочали команди у досить посередньому темпі, ніхто не хотів одразу розкриватись, і гра проходила в основному у центрі поля. Хоча "дніпряни" на правах господарів дещо більше контролювали м’яч. Та перший момент створили гравці Ворскли. На 13-й хвилині Кобахідзе у своєму стилі змістився під ліву ногу та пробив у ближній кут, Лунін без проблем забрав "шкіряного" у руки.

"Дніпряни" відповіли аж на 36-й хвилині. Ротань вивів Луньова сам на сам, але той не зміг переграти Непогодова. До кінця тайму дніпровці були більш активні, але до моментів не доходило.

У Дніпра на другий тайм одразу ж вийшов Баланюк, якому і судилося стати героєм матчу. Підопічні Михайленка у другому таймі продовжували нагнітати біля воріт Непогодова. Свій момент мав Ротань, але після навісу від Кравченка Руслан не зміг переграти Непогодова.

І все, здавалося б, йшло до нульової нічиї, але на 73-й хвилині Баланюк створив гол, можна сказати, з нічого. Він отримав передачу з флангу, знаходячись спиною до воріт, і несподівано вирішив пробити з розвороту у дальній кут, чим застав зненацька як оборону, так і голкіпера Ворскли - 1:0.

До кінця матчу залишалось 15 хвилин, і в цілому цього часу достатньо щоб відігратись, але підвів "ворсклян" Турсунов, який за одну хвилину заробив дві жовті картки (другу за розмови) та залишив Ворсклу в меншості.

Дніпро без проблем довів матч до перемоги та став другим півфіналістом кубка України, після того як Миколаїв у післяматчевих пенальті здолав Іллічівець.  

Коментарі ()