Головне

Канал Ахметова збирається поскаржитися в УЄФА на Динамо

03.11.2016 14:36 11105 0

Журналіст телеканалів Футбол 1/2 Ігор Бурбас хоче подати скаргу в УЄФА на Динамо за недостатньо розгорнуті відповіді гравців київського клубу в інтерв'ю.

Про це співробітника прес-служби Динамо Юрія Щербицького поінформував представник УЄФА Ендрю Скотт після виїзного матчу киян проти Бенфіки.

"Ми дотримуємося всіх регламентних норм УЄФА, надаючи каналу для спілкування всіх тих гравців, яких вони просять, а вже як кому спілкуватися з Футболом, в регламенті не прописано", - зазначив він.

"Що стосується останнього матчу в Лісабоні, то за бажанням "футболівців" на передматчеві інтерв'ю їм була надана можливість поспілкуватися з Мораесом і Гонсалесом, які, як і їх партнери, обмежилися гранично короткими відповідями.

У той же час паралельно Антунеш дав розгорнуте інтерв'ю португальському бродкастеру, адже там не працює експерт Морозов", - зазначив представник прес-служби.

Після матчу з Бенфікою "Футбол" спілкувався відразу з 4-ма гравцями Динамо - Рибалкою, Сидорчуком, Рудьком і Бесєдіним. А п'ятого (Мораеса) "запозичив" у своїх бразильських колег. Зрозуміло, що і це спілкування з Футболом було також гранично мінімізовано.

"Так чи інакше така практика спілкування з Футболом буде продовжена і надалі, поки, нарешті, канал не вживе заходів, щоб виправити ситуацію, що склалася не з вини Динамо", - цитує Щербицького "Динамомания".

Як відомо, раніше експерт каналу Футбол 1 Сергій Морозов назвав Андрія Ярмоленка "футбольним бидлом".

Після цього Ребров оголосив про рішення футболістів Динамо бойкотувати телеканал Ахметова.

Також була інформація, що Динамо відмовило телеканалу Ахметова у доступі до роздягальні команди після Суперкубка.

Коментарі ()