Головне

Вернидуб розповів, на кого Зоря більше не розраховує

14.12.2016 18:56 2105 0

Футболісти Артем Радченко та Максим Банасевич взимку можуть залишити луганську Зорю.

Про це у коментарі прес-службі клубу повідомив головний тренер Зорі Юрій Вернидуб, який розповів про перспективи деяких гравців луганської команди.

"Олег Чуваєв у нас на контракті. Думаю, попереду нас чекає нелегка робота на зборах. У кожного є шанс довести і змінити ситуацію, безпосередньо, тому ж Олегу в свою сторону. Я дуже сподіваюся на Паулінью і впевнений, що в наступному році він буде більш стабільний у своїх іграх", - зазначив він.

"Григорій Ярмаш залишається у нас. Є різні варіанти. Давайте не квапити події. Ярмаш – та людина, яка заслуговує поваги, і ми подумаємо, як вчинити з цією людиною", - сказав тренер.

Вернидуб повідомив, що у свою чергу не розраховує на гравців Артема Радченка та Максима Банасевича.

"Якщо чесно, на Максима Банасевича я не розраховую. Моя думка: потрібно відіграти на хорошому рівні, можливо навіть в Першій лізі. Від послуг Артема Радченка ми відмовилися", - сказав тренер.

"Дуже сподіваюся на Руслана Бабенка. Я ще півтора роки тому хотів бачити його у своїй команді. Раз ми його підписали, значить, він необхідний для нас і принесе користь. Бачу його на позиції опорного півзахисника", - додав Вердинуб.

Тренер зауважив, що розраховує на нападника Ігоря Харатіна та захисника Едуарда Соболя.

"У Ігоря Харатіна – дуже великий талант. Я його однозначно буду пробувати як опорним, так і під нападником. Потенціал і бажання у нього є, а це найголовніше", - ззазначив фахівець.

"Що стосується Едуарда Соболя, то якщо людина дуже добре володіє лівою ногою – однозначно це вже великий плюс. Те, що ми постійно з ним розмовляємо на рахунок того, що потрібно працювати і над правою, він це прекрасно знає і працює над цим", - підкреслив Вернидуб.

Раніше стало відомо, що Зоря в міжсезоння прогляне одного легіонера.

Також клуб проведе два збори у Туреччині.

Коментарі ()