Головне

Зозуля не отримує ігрову практику у Бетісі, бо має проблеми з іспанською мовою

15.12.2016 16:24 2386 0

Роман Зозуля, незважаючи на те, що не отримує багато часу у Бетісі, зумів заслужити любов і повагу від уболівальників.

Про це заявив офіційний агент, менеджер українського футболіста Володимир Кузьменко, якого цитує сайт телеканалів "Футбол 1 / 2".

"У Зозулі є щось екстраординарне. Незважаючи на те, що у Бетісі він недавно, й у нього не так багато шансів показати себе на полі, Роман зміг заслужити любов і повагу від уболівальників", - сказав він.

"Наприклад, 12-річний Уго, уболівальник Бетіса та фанат Зозулі, подарував Ромі портрет, намальований ним особисто з фотографії, яку якось після матчу підписав наш земляк", - додав агент.

За словами Кузьменка, ті, хто хоч трохи знають Зозулю, добре знають, як тепло він ставиться до дітей, і про його близький зв'язок з бійцями української армії.

"На жаль, наразі цьому хлопцю з великим серцем не дозволяють показати себе на полі, посилаючись на проблему з іспанською мовою, яка під час підписання контракту не турбувала директорів", - зауважив він.

"Але ми знаємо та розуміємо, що мова професіонала - це його дії на полі, і футболіст там повинен показати свою якість, вести команду вперед", - підсумував агент.

Нагадаємо, Зозуля уже 7 турів поспіль не потрапляє до заявки Бетіса на матчі Прімери.

При цьому Роман ривітав українських бійців з Днем ЗСУ.

 
Коментарі ()