Головне

Андрій Шевченко пообіцяв спілкуватися у збірній українською

19.12.2016 20:24 8666 0

Андрій Шевченко знає та розмовляє українською мовою, але у нього мало практики.

Про це заявив сам головний тренер, який у рубриці Інтимні зони у ТСН Тиждень пообіцяв, що у збірнй буде спілкуватися українською мовою.

"Коли почну говорити українською? Я розмовляю українською. Це моя рідна мова. Єдине - з практикою проблема. Я обов'язково буду говорити", - пообіцяв тренер.

Шевченко також пообіцяв, що незабаром дасть кілька інтерв'ю українською.

"Можу заспівати і українською. Мама мене навчила всіх наших народних пісень. Мама любить співати. І завжди всі застілля закінчувалися тим, що співали українські пісні. Буду сподіватися, що заговорю виключно українською. Кілька інтерв'ю обов'язково дам", - запевнив тренер.

"Яка мова мені далася легше: італійська чи англійська? Італійська. Я змушений був швидко навчитися. Саме мої стосунки почалися з дружиною. Нам обом треба було вчити мову. Коли приїхав сюди, друга далася набагато простіше", - зазначив він.

Тренер також зазначив, що читає книжки українською мовою.

"Читаю книжки українською. Також люблю читати біографії тренерів. Прочитав зараз Фергюсона. Дуже цікаво. Читав англійською", - підкреслив Шевченко.

Раніше тренер також озповів про те, яких принципів дотримується у своїй тренерській роботі, якими для нього видалися перші місяці в якості тренера збірної України.

Коментарі ()