Головне

Прем'єр-ліга. 17-й тур. Ворскла - Динамо 2:2. Кияни застрягли в полтавських снігах

03.12.2016 16:23 7688 0
Прем'єр-ліга. 17-й тур. Ворскла - Динамо 2:2. Кияни застрягли в полтавських снігах

Київське Динамо знову втратило очки. В поєдинку проти полтавської Ворскли команда Реброва виглядала сильніше суперника, проте не змогла втримати свою перевагу і знову замість трьох пунктів взяла лише один.

Цей матч міг повторити долю кубкового поєдинку киян в Охтирці, який був скасований через погодні умови. Однак, у Полтаві зробили все можливе для того, щоб прибрати сніг з газону і дати можливість командам провести зустрічі.

За такого складного поля гостям вдалося дуже швидко вийти вперед. Вже на п'ятій хвилині динамівці провели швидку атаку, яка завершилася передачею на Сидорчука фактично на порожні ворота і Сергій відкрив рахунок.

А ще через десять хвилин, здалося, що кияни практично вирішили питання переможця цього матчу. Чеснаков порушив правила у своєму штрафному і суддя призначив пенальті, який впевнено реалізував капітан столичного клубу Ярмоленко.

Однак, Ворскла показала, що її ще зарано списувати з рахунків, і уже в наступній атаці зрівняла рахунок. Сталося це після того, як Ребенок на швидкості пройшов по флангу і виконав класний простріл на Турсунова, котрий ударом в дотик і пробив Рудька.

Світлина ФК Динамо

Цей гол додав впевненості команді Василя Сачка, яка все частіше стала переходити на половину поля суперника і створювати небезпеку воротам. І на 33-й хвилині Ворскла повернула рівновагу на табло. Цього разу на добиванні після удару Кобахідзе першим був Ребенок, який і відправив м'яч у сітку.

І після цього більше забитих м'ячів у грі не було. В другому таймі Ворскла почала грати на утримання результату, роблячи ставку на контратаки, які вже не були такі небезпечні, як в перші 45-ть.

А команда Реброва пішла великими силами вперед, проте свої моменти не реалізувала. Хоча вони були (згадати хоча б вихід сам на сам Ярмоленка, чи удар Сидорчука з 10-ти метрів).

У підсумку, полтавський клуб вистояв, не пропустив і заробив дуже важливе очко. Що стосується киян, то вони значно ускладнили своє завдання по боротьбі з Шахтарем за перше місце. Якщо гірники 4-го грудня виграють у Сталі, їх відрив від команди Реброва буде складати вже десять очок, а в наступному турі в очній зустрічі команда Фонсеки і взагалі може фактично вирішити долю чемпіонства.

Коментарі ()