Українська правда

Шаблій: Від Зеніта не надходило жодних пропозицій щодо Хачеріді

Сергей Шемшученко — 23 грудня 2016, 19:58

Зеніт не веде переговори з Динамо щодо можливого придбання захисника київського клубу Євгена Хачеріді.

Про це заявив агент українського захисника Вадим Шаблій.

"Мені дуже важко коментувати інформацію, що з'явилася від цього джерела, бо вся його діяльність говорить або про те, що він нездоровий, або про те, що він дуже заздалегідь і дуже сильно почав святкувати Новий Рік. Таке відчуття, що у Бурбаса параноя", - заявив агент.

"Якщо Бурбасу необхідні гроші на лікування, то клуб Динамо готовий їх виділити, оскільки футбольні вболівальники страждають від постійної дезінформації з вуст цього діяча", - додав Шаблій.

Агент запевнив, що жодних проиозицій щодо Хачеріді від Зеніта не надходило.

"Що стосується Хачеріді, офіційно заявляю, що його контракт з Динамо діє до 30 червня 2018 року. Від Зеніта ні до клубу, ні до мене особисто не надходило жодних пропозицій щодо Хачеріді. Крім того, цифра 4 млн — відверто зухвала і по відношенню до клубу, і по відношенню до Хачеріді, враховуючи рівень цього виконавця", - зауважив агент.

"Навіть якщо б він і вирішив раптом розглянути якісь пропозиції або раптом почати з кимось переговори, то абсолютно точно це був би клуб не з Росії. Це його позиція, і це я знаю абсолютно точно", - сказав Шаблій у коментарі dynamo.kiev.ua.