Головне

З МЮ виглядали гідно. Тепер спробуємо пробитися у Лігу Чемпіонів, - Вернидуб

08.12.2016 23:54 1117 0

У матчі 6-го туру Ліги Європи проти Манчестер Юнайтед Зоря виглядала гідно, навіть мала нагоди, щоб забити.

Про це після зустрічі заявив головний тренер луганської команди Юрій Вернидуб.

"Я вдячний своїм хлопцям. Ми програли 0:2, але виглядали гідно. У першому таймі грали від оборони, перекривали всі зони. Я розумів, що довго так тривати не може, тому у перерві я дав установку більше грати в атаку", - сказав він.

"Після перерви нам хотілося самим атакувати, але ми відразу пропустили. МЮ такі помилки не вибачає. У нас були моменти, ми теж могли кілька разів забивати. Тепер зосередимося на чемпіонаті. Хлопці побачили, що ці ігри нам необхідні. Ми спробуємо пробитися у Лігу Чемпіонів", - додав наставник.

За словами Вернидуба, його тренерський штаб отримав дуже багато інформації, і якщо команда хоче грати вдало і в чемпіонаті, і в єврокубках, потрібно посилюватися, інформує footboom.com.

"Потрібна певна кількість футболістів. У нас 15 чоловік, деякі отримали травми. Я буду спілкуватися з керівництвом, щоб розуміти, що буде далі. Якщо, звичайно, ми хочемо рости і прогресувати", - зауважив він.

"Але я розумію, що у тій ситуації, в якій знаходиться наша країна, наш чемпіонат, - це складно. Багато хто говорить, що наш футбол деградує, але я б так не сказав. З'являються такі клуби як Олімпік, Олександрія. Вони борються за місця, щоб грати в ЛЄ", - підсумував він.

Коментарі ()