Головне

Проблемний Ракицький. Документ

01.02.2017 06:54 11258 0
Проблемний Ракицький. Документ

Один з найбільш вискооплачуваних гравців донецького Шахтаря Ярослав Ракицький має чи не найбільші проблеми з дисципліною у команді.

Чемпіон отримав інсайдерську інформацію про контракт Ракицького у Шахтарі, що був перепідписаний у травні 2014 року.

Згідно цього документу випливає, що Ракицький є чи не єдиним гравцем, у контракті якого прописані штрафні санкції за вживання алкоголю та наркотичних речовин.

У додатку до контракту Ракицького чітко прописано, що якщо футболіст за час дії контракту буде пійманий на вживанні спиртних напоїв (не менше 0,2 проміле) та наркотичних речовин, то, розпочинаючи з цього моменту, його заробітна плата у Шахтарі буде складати 1 054 730 грн з урахуванням податку.

Чемпіон вже писав, що Ракицький у Шахтарі отримує 5 млн 400 гривень на місяць без податку. Якщо вирахувати з цієї суми податок, то виходить, що Ракицький за свої слабкості може втратити 75% місячної зарплати.

 

Також у документі зазначається, що Ракицький при першій вимозі клубу має здати аналіз на вміст алкоголю у крові, а якщо він цього не зробить, то відразу буде визнаний винним у порушенні умов контракту. Тобто, все як з ДАІ та порушниками, що вживають алкоголь за кермом.

Як стверджує джерело Чемпіона у Шахтарі, Ракицький та алкоголь крокують разом ще з його юнацьких років. Пізніше у цю "компанію" додалися і наркотики. Таке захоплення Ракицького залучило увагу і Ріната Ахметова, який мав не одну розмову з футболістом на предмет його перевиховання.

Отже, нині Ракицький - під пильною увагою служби безпеки та лікарів Шахтаря, навіть у Києві.

 
Коментарі ()