Головне

Реальні зарплати в Дніпрі: "чорні дні" команди Коломойського

06.01.2017 11:43 8756 0
Реальні зарплати в Дніпрі: "чорні дні" команди Коломойського

Дніпропетровський Дніпро нині переживає складні часи. Команда, яка ще два роки тому грала у фіналі Ліги Європи, нині знаходиться на межі зникнення.

Чималі борги власника клубу Ігоря Коломойського перед колишніми футболістами, тренерами, підрядниками будівництва стадіону Дніпро-Арена продовжують виливатися в різні санкції, від заборони грати в єврокубках, судових розглядів, і до зняття очок в національному чемпіонаті.

Бюджет клубу скорочений до мінімуму.

Чемпіон отримав інсайдерську інформацію щодо реальних зарплат футболістів, які залишилися в Дніпрі і не пішли грати в інші клуби. Як зазначає джерело, офіційні зарплати в команді з Дніпра одні з найнижчих в українському футболі, а більшість коштів футболісти отримують на руки в конвертах. Причому, все доволі закамуфльовано і зарплату футболісти отримують у вигляді премії без будь-якої звітності у фіскальну службу.

У порівнінні з гравцями Шахтаря, футболіста Дніпра, грають за символічні гроші. Причому, це реальні суми на даний момент. Згідно документу, які отримав Чемпіон, найбільшу зарплату в команді отримує Андресон Піко - 10 000 доларів. Не виключено, що це не вся сума, а розбита на кілька премій.

По 7,5 тисяч доларів отримують Сергій Політило та Сергій Кравченко. 5 тисяч доларів заробляє ветеран команди Сергій Назаренко.

В капітана команди Руслана Ротаня лише 3 тисячі доларів. Хоча у ситуації з Ротанем може бути все по-іншому. Як зазначає джерело, Ротань має отримувати щомісяця частину річного боргу із зарплати за своїм ще тоді доволі чималим контрактом.

Раніше Чемпіон вже публікував матеріал щодо чорних зарплат у Шахтарі. 

ТАБЛИЦЯ із зарплатами гравців Дніпра

Коментарі ()