Українська правда

Ребров: В Динамо будуть новачки до кінця зими, але нічого конкретного сказати не можу

Сергей Шемшученко — 1 лютого 2017, 13:20

До кінця зими в Динамо ще можуть з'явитися нові футболісти.

У цьому запевнив головний тренер столичного клубу Сергій Ребров, який розповів про підготовку команди до другої частини сезону.

"До другого збору футболісти підійдуть до нього вже в іншому стані, і повинні будуть показувати ту гру, яку ми будемо вимагати в останніх матчах сезону. На другому зборі проведемо більше спарингів і, сподіваюся, це нам краще допоможе підготуватися до другої частини сезону", - зазначив Ребров.

Ребров підтвердив, що Динамо могло підписати шведського захисника Оскара Гільємарка, який у підсумку перебрався в Дженоа.

"Так. Ми були близькі до того, щоб підписати його. Я з ним розмовляв, це дуже інтелектуальний і освічений футболіст. І те, що він забив у першому ж матчі за Дженоа показує, що його нова команда зробила правильний вибір", - сказав тренер Динамо.

"Чи можуть бути новачки в команді до кінця зими? Звичайно, але нічого конкретного поки сказати не можу", - підкреслив Ребров, слова якого наводить vesti-ukr.com.

Раніше повідомлялося, що сербський захисник Пантич може дістатися Динамо безкоштовно, адже Вільярреал вирішив не продовжувати співпрацю з футболістом.

Також стало відомо, що Динамо веде переговори з захисником Леха Тамашем Кадаром.