Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Реал - Наполі 3:1. Комфортна перемога "вершкових"

15.02.2017 23:58 4264 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Реал - Наполі 3:1. Комфортна перемога "вершкових"

Мадридський Реал виграв у Наполі в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. На своєму полі команда Зідана виглядала сильнішою суперника, а тому заслужено виграла - 3:1. Хоча, реалізуй команди всі свої моменти, рахунок в цій зустрічі міг бути набагато більшим.

Реал дуже потужно розпочав гру і вже в перші атаці Бензема мав чудовий шанс, щоб вийти вперед. Проте, перший гол в цій грі забили гості. На восьмій хвилині Інсіньє помітив, що Навас неправильно розташувався у воротах, і дальнім ударом покарав за це голкіпера вершкових.

Проте, пропущений м'яч не дуже вплинув на Реал, який продовжував діяти першим номером, а неаполітанці чекали свого шансу в контратаках. І ближче до середини тайму Королівський клуб таки зрівняв рахунок. Карвахаль виконав чудовий навіс до штрафного, де Бензема виграв повітря і відправив м'яч в сітку.

Світлина УЄФА

Реал після цього ще більше пішов вперед, створив декілька гострих моментів, але до перерви командам більше забити не вдалося. А в другому таймі Наполі почав грати по-іншому, намагаючись діяти першим номером. Цим і скористалися підопічні Зідана, у яких з'явилося більше простору і можливостей для контратак.

На 49-й хвилині Роналду протягнув м'яч по флангу і прострілив точно на Крооса, який ударом в дотик розстріляв Пепе Рейну. А ще через п'ять хвилин голкіпера італійців засмутив Каземіро, який дальнім ударом збільшив відрив свого клубу до двох м'ячів.

Світлина УЄФА

Після цього Реал віддав супернику більше простору, і до честі Наполі, гості не опустили руки, а провели час, що залишився в атаці. М'яч майже не тримався в центрі поля, постійно перебуваючи то біля одних, то біля інших воріт. Однак, голів у цій грі більше не було.

У підсумку, Реал здобув досить комфортну домашню перемогу, яка дозволяє іспанцям бути досить оптимістично налаштованими перед матчем-відповіддю.

Що стосується Наполі, то команда Саррі показала непоганий футбол, характер, проте в протистоянні з Реалом цього виявилося замало. На своєму полі італійцям потрібно забивати супернику три голи, що здається надскладним завданням навіть для такого добротного колективу, який є в Неаполі.

Коментарі ()