Головне

Павелко: Іспанські прихильники російських терористів ламають кар'єру українському футболісту

02.02.2017 14:23 17586 0
Павелко: Іспанські прихильники російських терористів ламають кар'єру українському футболісту

ФФУ вже готує звернення до керівництва ФІФА, УЄФА і Федерації футболу Іспанії з приводу ситуації, в якій опинився Роман Зозуля.

Про це написав президент федерації Андрій Павелко.

"Я знайомий з Романом Зозулею давно і точно знаю, що він не є неонацистом, як це стверджують окремі вболівальники мадридського Райо Вальєкано.

Також я знаю, що Зозуля, як істинний патріот, допомагав і допомагає нашим військовим, стримуючим атаки російських терористів в зоні АТО. Так роблять всі громадяни України", - зазначив Павелко.

"Але невелика група фанатів іспанської команди порахувала, що це неправильно, тому заблокувала перехід Романа в свій клуб. У підсумку гравець національної збірної України в наступні півроку може взагалі залишитися поза футболом.

Ситуація просто кричуща: іспанські прихильники російських терористів ламають кар'єру українському футболісту. Це абсурд!", - зазначив Павелко.

За його словами, завдання федерації - допомогти Зозулі, щоб він не пропустив цей сезон і не втрачав форми.

"ФФУ вже готує звернення до керівництва ФІФА, УЄФА і Федерації футболу Іспанії з проханням втрутитися і допомогти нашому гравцеві.

Також ми сподіваємося на сприяння у вирішенні цієї проблеми посольства України в Іспанії. З Романом ми підтримуємо постійний зв'язок і будемо надавати йому всіляку допомогу", - підсумував Павелко.

Як відомо, Бетіс повернув Зозулю з Райо через конфлікт з фанатами.

Також була інформація, що у Романа Зозулі ще є шанс зіграти в поточному сезоні, незважаючи на те, що за правилами він поки не може бути заявлений за жодну команду.

Коментарі ()