Головне

Шовковський: На зустріч з уболівальниками проникли корумповані колишньою дружиною особи

21.02.2017 22:54 3056 0

На зустріч екс-голкіпера Динамо Олександра Шовковського з уболівальниками проникли корумповані його колишньою дружиною особи, які насправді не були журналістами.

Про це сам Шовковський написав на своїй сторінці у Facebook, де розповів про зустріч з уболівальниками, яку зірвали журналісти.

"Напередодні зустрічі з уболівальниками на стадіоні ім. Лобановського я припускав, що може бути провокація з боку осіб, назвати яких журналістами у мене язик не повертається. Сама зустріч пройшла в прекрасній дружній атмосфері, з безліччю цікавих питань і відвертих відповідей", - зазначив він

"По закінченню, я вирішив приділити увагу всім уболівальникам, щоб сфотографуватися з ними і роздати всім бажаючим автографи. І коли вже були задоволені всі бажаючі, які отримати автографи і велика частина уболівальників, які хотіли сфотографуватися в зал таки проникли ці корумповані Альоною (колишня дружина Шовковського, - прим. ред) і її дуже близького друга, громадянина РФ Євланчика, особи, що представляють, як вони кажуть, "Актуальну правду"", - написав він.

За словами Шовковського, ці люди переслідують його з сім'єю вже протягом півроку.

"Вони переслідують мене і мою сім'ю вже протягом півроку і поширюють недостовірну інформацію. Але найогидніше, що вони зробили - це приїхали до 70-річних батьків і намагалися вдертися в їх квартиру, ображали їх. Так ось, цим особам із журналістськими посвідченнями не вдалося досягти бажаного і мені було цікаво, що ж вони придумають?", - продовжив Шовковський.

"А вони просто зробили те, що у них найкраще виходить, почали нахабно брехати. Дивіться і робіть висновки самі. Мені дуже шкода, що зустріч з уболівальниками через цих псевдожурналістів була закінчена не так, як ми планували", - підкреслив Шовковський.

Раніше екс-воротар Динамо Олександр Шовковський розповів про своє ставлення до української мови.

Коментарі ()