Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Севілья - Лестер 2:1. Все вирішить друга гра

22.02.2017 23:39 3451 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Севілья - Лестер 2:1. Все вирішить друга гра

Іспанська Севілья провела сильний домашній поєдинок проти Лестера в першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Проте, перемога, яку здобула команда Хорхе Сампаолі, трохи не відповідає тому, що відбувалося на полі. Севілья грала краще, проте, результат гри більше на користь "лисиць".

Уже на тринадцятій хвилині зустрічі Севілья мала відкривати рахунок. Після того, як Морган порушив правила в своєму штрафному, арбітр вказав на точку. Однак, Корреа не вдалося переграти Шмейхеля, який сьогодні був одним із найкращих у складі свого клубу і саме завдяки його чудовій грі британці не поїхали з Іспанії з цілою торбою голів.

Світлина УЄФА

Однак, трохи більше, ніж через десять хвилин, голкіпер все ж таки не зміг врятувати Лестер. Сарабія високо вистрибнув після подачі з кутового і відправив м'яч у сітку в протихід Шмейхелю. Севілья забила гол і почала діяти більш розкуто, а Лестер, навпаки, почав закриватися на своїй половині.

Моментами, команда Клаудіо Раньєрі навіть не могла перейти центр поля, а суперник, в свою чергу, дуже багато атакував і постійно загострював ситуацію біля воріт. Проте, в перші 45-ть Севільї більше забити не вдалося.

У другому таймі іспанці й надалі перегравали свого суперника і на 61-й хвилині таки відправили у його ворота другий м'яч. Цього разу Йоветич класно увійшов до штрафного, зібрав на собі захисників і віддав пас на вільного Корреа, який реабілітувався за незабитий пенальті, відправивши м'яч у сітку.

Світлина УЄФА

Здавалося, що все у Севільї виходить і справа йде до третього м'яча, проте розслабленість і зіграла з іспанським клубом злий жарт. На 72-й хвилині Лестер втік у швидку контратаку, яку на дальній стійці влучним ударом завершив Джеймі Варді.

Іспанський клуб з усіх сил намагався забити в час, що залишився, щоб виїзд до Англії на матч-відповідь був більш комфортним. Проте, Лестер міцно вчепився у свій шанс, і не дав можливості Севільї змінити рахунок, який залишає перспективи на прохід до наступного кола обом командам.

Коментарі ()