Головне

Прем'єр-ліга. 19-й тур. Зоря - Динамо 1:2. Робоча перемога киян

25.02.2017 16:25 9616 0
Прем'єр-ліга. 19-й тур. Зоря - Динамо 1:2. Робоча перемога киян

Український футбол повернувся після зимової перерви. Старт 19-му туру УПЛ дали луганська Зоря та Динамо, які наразі між собою сперечаються на друге місце у турнірній таблиці. Так, якщо Вернудиб основним складом особливо не здивував (не грали лише новачки Кадимян та орендований у Динамо Калитвинцев), то Ребров дещо здивував.

Наставник столичного клубу зі старту випустив у захисті новачка Александара Пантича, що зіграв в центрі замість Хачереді, який у свою чергу з незрозумілих причин навіть не потрапив у заявку. Також дебютував за Динамо молодий Володимир Шепелєв. У нападі вийшов Артем Бєсєдін. Інших футболістів у старті ми вже звикли бачити.

Щодо самого матчу, то Динамо він почався недуже вдало, адже кияни володівши ініціативою пропустили вже на 4-й хвилині: сталося це зі стандарту, коли пішла подача у карний Динамо, де Чечер грудьми скинув на Бонавентуре, який у падінні пробив Рудька. Динамо після голу не знітилося і продовжувало впевнено грати першим номером. Так, на 12-й хвилині Шевченко врятував свою команду після класного удару в 9-тку воріт від Гонсалеза, а вже через 10 хвилин після голу Бонавентуре рахунок зрівняв Гармаш. Ярмоленко розпочав класну атаку, викотив на Буяльського, той ще далі на Гармаша, який в дотик прошив Олексія Шевченка.

Світлина ФК Динамо Київ

Після голу Динамо заграло ще цікавіше, команда відчула впевненість і свою перевагу на 29-й хвилині матеріалізувала у другий гол, коли після прострілу з правого флангу від Морозюка Бєсєдін вдало зіграв на випередження та зміг вдруге забити Шевченку. Щодо Зорі, то команда після голу нічого небезпечного створити до перерви не змогла, а в додачу ще і травмувався автор цього взятта воріт Бонавентуре, якого змінив Кулач.

Другий тайм не був таким багатим на моменти. Лише на старті третій гол міг забивати Ярмоленко, але його удар на техніку на кутовий парирував Шевченко. Динамо ближче до середини тайму скинуло оберти, граючи за рахунком, адже поспішати не було сенсу. Поспішати мала Зоря, але крім небезпечного удару від Кулача вона нічим не запам'яталася. Владислав зіграв на випередження після подачі з штрафного, залишив за спиною Віду, але пробити Рудька у ближній кут не зумів - тут браво голкіперу Динамо.

Під завершення матчу другу жовту карку на додачу отримав Опанасенко і Зоря взагалі залишилася у меншості. Зрозуміло, що після зимової перерви команда ще хід не набрала, тому відігратися у меншості проти столичного клубу було нереально. Так і сталося, кияни довели справу до перемоги, відірвавшись від Зорі вже на 6 очок. У свою чергу Динамо та Шахтар наразі тепер до Шахтаря відокремлює 10 очок, але "гірники" свій матч ще не зіграли.

Світлина ФК Динамо Київ
Коментарі ()