Головне

Прем'єр-ліга. 19-й тур. Шахтар - Ворскла 2:1. "Гірники" врятувалися в Харкові

26.02.2017 16:15 6632 0
Прем'єр-ліга. 19-й тур. Шахтар - Ворскла 2:1. "Гірники" врятувалися в Харкові

Донецький Шахтар здобув нелегку перемогу над Ворсклою в заключному матчі 19-го туру УПЛ. Команда Фонсеки була близькою навіть до втрати очок в цій зустрічі, проте на останніх хвилинах "гірникам" все ж вдалося на характері вирвати перемогу.

Гра проходила за прогнозованим сценарієм - Шахтар багато атакував, а команда Василя Сачка чекала свого шансу в контратаці. І на 27-й хвилині гості свій момент використали на всі 100%. Після обрізки суперника в центрі поля Хльобас вискочив на ворота з передачі Мякушка і ефектно перекинув П'ятова.

При цьому, варто відзначити, що Шахтар в першому таймі також був близький до взяття воріт, однак, фортуна відверталася від команди Фонсеки. В одному з епізодів Фред потужним ударом влучив у стійку, а в іншому - Бланко-Лещук пробив у поперечку.

Світлина ФК Шахтар

Ворскла досить непогано стримувала натиск Шахтаря, проте, в другому таймі робити це гостям ставало все важче. На 62-й хвилині рахунок було зрівняно після того, як Ісмаїлі потужно прострілив з флангу і м'яч з рикошетом від Коваленка і Чеснакова опинився у воротах.

Фонсека відразу вирішив не скидати оберти і ще більше наростити темп, а тому випустив другого нападника - Феррейру. Шахтарі дуже багато атакували, проте Ворскла мужньо тримала оборону і відбивалася.

І лише на останній хвилині основного часу "гірникам" все ж вдалося "зламати" суперника. Марлос віддав на Лещука, який непогано пробив низом в кут воріт. Шуст на цей удар зреагував, але оборонці загубили Феррейру, який на добиванні і приніс перемогу своєму клубу.

У підсумку, Шахтар переміг і зіпсував свято для полтавського клубу, який був дуже близький сьогодні до позитивного для себе результату.

Коментарі ()