Головне

Вернидуб: Судячи з рахунку, Динамо на сьогоднішній день сильніше

25.02.2017 18:14 1133 0

Динамо на сьогоднішній день сильніше за Зорю

Про це заявив головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб, який прокоментував поразку своєї команди від Динамо у матчі 19-го туру УПЛ.

"Незважаючи на те, що це перший матч, гра вийшла живою. Дуже добре почали, забили зі стандарту і повели у рахунку. Єдина проблема, що як завжди сіли в своєму штафному майданчику і тим самим віддали всю перевагу динамівцям. Вони цим скористалися сповна і забили два м'ячі", - зазначив він.

"Я вважаю, що великою помилкою стало те, що ми після забитого м'яча стали сідати глибоко в оборону. З такими командами як Динамо і Шахтар таких помилкок робити не можна, як мінімум суперників потрібно зустрічати в центрі поля. Всі атаки Динамо розпочинали два центральних захисники: чи то Пантич, або Віда", - зауважив тренер.

Вернидуб сказав, що засмучений результатом.

"Вони заходили на нашу половину і тільки потім ми їх зустрічали, тим самим ми розв'язали руки для Динамо. Коли після перерви почали грати вище і не давали їм спокійно діяти, тоді й почався інший футбол: і кияни не могли забити, і ми їм не давали цього зробити, плюс до того ми почали котролювати м'яч і вдало виходити з оборони в атаку", - додав наставник.

"Звісно, засмучений результатом. Але ми рухаємося далі. Судячи з рахунку, Динамо на сьогоднішній день сильніше і потрібно це визнати", - підкреслив Вернидуб, слова якого наводить 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, Динамо перемогло Зорю з рахунком 2:1.

Коментарі ()