Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Лестер - Севілья 2:0. "Лисиці" йдуть!

14.03.2017 23:59 5951 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Лестер - Севілья 2:0. "Лисиці" йдуть!

Лестер продовжує творити власну історію. Після виграшу англійської Прем`єр-ліги і провального нинішнього сезону в АПЛ, англійська команда в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів вибила Севілью. Іспанці у поразці мають звинувачувати лише себе. Нереалізація моментів на Рамон Санчес-Пісхуан вилізла боком і в матчі-відповідь в Англії.

Лестер з новим тренером Крейном Шекспіром продовжує писати казку. Перемога над Севільєю стала четвертою поспіль для наступника Клаудіо Раньєрі. У домашніх стінах Лестер зіграв так, як має грати чемпіон. Лисиці добре відбігали в захисті і видали чудові контратаки.

Перший гол чемпіони Англії оформиили на 27-ій хвилині після вдалого підключення в атаку капітана команди Моргана, який з коліна пробив Ріко. Севілья в атаці виглядала якось активніше, але завершальних ударів по воротах господарів не було.

За весь перший тайм Лестер двічі ударив у площину воріт іспанців, а Севілья лише раз потурбувала Шмейхеля. У другому таймі мали викластися обидві команди. Гості мали забивати, а Лестер зберегти свої ворота "сухими". На 53-й хвилині після удару Ексудеро Лестер рятує поперечка воріт, а вже через хвилину другий гол у ворота Ріко забиває Олбрайтон, в котрого вийшов ударом низом у кут воріт.

 

Але навіть рахунок 2:0 особливого нічого не змінював, Севільї було варто забити хоча б гол, щоб перевести гру в додаткові тайми, і моменти на це були. На 74-й хвилині стався один з ключових епізодів поєдинку. Варді тендітно спровокував Насрі, який не витримав і пішов в атаку на форвада і отримав друге попередження, і побачив червоне світло перед очима. Насрі навіть після вилучення намагався поквитатися з провокатором, але Варді свою справу зробив і пішов, як мавр.

Вже на 80-й хвилині Севілья отримує шанс на реабілітацію. Шмейхель збиває у власному штрафному Вітоло і суддя вказує на 11-метрів. Вирок взявся виконувати Н'Зонзі, який так і не переграв Шмейхеля, для якого це другий відбитий пенальті у двох матчах із Севільєю. Підбадьорений Лестер пішов забивати третій гол і крапку в цій зустрічі міг ставити Варді, але не зумів переграти кіпера іспанців.

Чотири доданих хвилини стадіон Лестер Сіті провів на нервах, але більше шансів Севільї "лисиці" вже не дали.

Коментарі ()