Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Монако - Манчестер Сіті 3:1. Князівський камбек

15.03.2017 23:56 5738 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Монако - Манчестер Сіті 3:1. Князівський камбек

Манчестер Сіті Хосепа Гвардіоли припинив свої виступи у Лізі чемпіонів. Незважаючи на достатньо комфортний результат першого поєдинку проти Монако, який городяни виграли з рахунком 5:3, матч-відповідь британці провалили, а тому в наступному колі їх не буде.

Монако потрібно було відігрувати два голи і з перших хвилин зустрічі монегаски великими силами пішли вперед. Активний пресинг на чужій половині поля, агресивна гра в обороні і швидкі атаки принесли свої плоди вже в перші 10-ть хвилин. Спочатку Мбаппе, вийшовши на побачення з голкіпером, не зміг його переграти. А в наступній атаці йому таки вдалося забити, замкнувши простріл партнера.

Монако не зменшував оберти, а Сіті, в свою чергу, навпаки, ще більше затиснувся на своїй половині поля і майже не підбирався до воріт суперника. Домінування ж господарів вилилося у другий гол на 28-й хвилині, коли Фабіньо після класного прострілу партнера переправив м'яч у сітку.

Світлина УЄФА

За такого перебігу подій забивати тепер потрібно вже було городянам. Однак, гра у команди Гвардіоли ніяк не клеїлася і в перерві тренерському штабу потрібно було щось міняти. На другі 45-ть британці вийшли більш заряджені, і тепер вже гра пішла в іншу сторону.

Монако грав другим номером, перебудувавшись на контратаки, а Сіті, в свою чергу, шукав щастя біля воріт суперника. І, як кажуть в народі, хто шукає - завжди знаходить. В одній із атак англійців Стерлінг, вийшовши на ворота, класно пробив, воротар дістав м'яч, відбивши його на Сане, якому нічого і не залишалося, як відправити його в сітку.

За такого рахунку далі проходили вже британці, але раділи фани Манчестер Сіті не довго. На 77-й хвилині Бакайоко відвантажив у ворота суперника третій м'яч, який і став вирішальним у цій грі. Монако порадував своїх уболівальників і тепер зіграє у чвертьфіналі.

Коментарі ()