Головне

Прем'єр-ліга. 22-й тур. Динамо - Чорноморець 2:1. Трудова перемога киян

17.03.2017 21:37 5636 0
Прем'єр-ліга. 22-й тур. Динамо - Чорноморець 2:1. Трудова перемога киян

Кияни, завдяки голам Ярмоленка та Сидорчука, у непростому матчі все ж таки здобувають три пункти, та, можливо, не на повну, але все ж реабілітуються перед власними вболівальниками за поразку від Зірки у минулому турі.

У стартовому складі киян відбулися зміни порівняно з матчем у Кропивницькому. Так, на полі з'явилися Рибалка, Яремчук, Циганков і Коваль, який цілих три роки не опинявся у стартовому складі Динамо. Напевно, Сергій Ребров був не дуже задоволений грою Рудька у вищезгаданому матчі проти Зірки.

Хачеріді ж продовжує тренуватись з молодіжкою, за яку, до речі, відзначився голом в останньому матчі. Перспективний хлопчина росте у дублі Динамо. Чорноморець, у свою чергу, біль-менш в основному складі підійшов до матчу. До того ж повернувся Давід Хочолава.

 

Розпочали гру активніше "моряки", але нічого небезпечного біля воріт Коваля не відбувалось. Кияни перечекали стартовий спурт Чорноморця та відповіли... голом. Після подачі кутового Віда опинився сам, й у падінні головою скинув у воротарський майданчик, де Ярмоленко, стоячи спиною до воріт, п'ятою переправив "шкіряного" у ворота.

Динамо після голу забрало м'яч під свій контроль і впевнено його контролювало протягом тайму, час від часу створюючи нагоди біля воріт Каневцева. Так на 39-й хвилині Ярмоленко мав робити дубль, але після прострілу Антунеша не влучив у ворота із вбивчої позиції. Антунеша, до речі, потрібно відмітити у цьому матчі, особливо в атаці.

А під завершення тайму Сидорчук обігрався з Ярмоленком і вирішив пробити з кута карного майданчика, чим застав голкіпера зненацька - 2:0, помилка Каневцева.

У Чорноморця у першому таймі можна згадати декілька навісів у карний майданчик киян, і удар здалеку від Люльки. У тому епізоді Коваль зіграв надійно.

 

На другий тайм кияни вийшли догравати матч. Гра повністю перейшла у центр поля, де, крім боротьби, не відбувалося нічого цікавого. Напевно, матч би так і закінчився, якби навіс з метрів 40 не замкнув головою Хочолава. Та навіть після голу команди не активізувались і продовжували боротися, а не грати. Наприкінці матчу обидва тренери випустили свіжих гравців, які також не підсилили гру.

Отже, Динамо після цієї перемоги дещо скорочує дистанцію до Шахтаря, який неочікувано втратив очки з Олімпіком. А Чорноморець продовжує боротьбу за місце у єврокубках.

Коментарі ()