Головне

Павелко представив нову форму збірної України. ФОТО

17.03.2017 13:09 14771 0
Павелко представив нову форму збірної України. ФОТО

У 2017 році збірні команди України з футболу змінять звичне екіпірування на нове від іспанського спортивного бренду Joma.

Першою нову форму отримає національна збірна команда України, і вже 24 березня 2017 року у матчі кваліфікації ЧС-2018 проти збірної Хорватії українці гратимуть у новому вбранні.

Про нове футбольне екіпірування для українських національних команд стало відомо під час прес-конференції, яка відбулася 17 березня на НСК Олімпійський у Києві, за участю керівництва ФФУ та компанії Joma, а також головного тренера національної команди Андрія Шевченка.

Представлення нового технічного партнера ФФУ розпочалося зі слів президента ФФУ Андрія Павелка, який виокремив соціальну складову угоди національної асоціації з відомим іспанським брендом спортивного одягу.

"Ми не просто представляємо технічного спонсора, а партнера, який повністю забезпечить збірні усіх вікових категорій якісною екіпіровкою з унікальним дизайном", - зазначив він.

"Також важливу роль в підписанні контракту мала соціальна складова – протягом 4 років ФФУ буде отримувати для потреб усіх юнацьких команд 18 тисяч якісних м'ячів Joma щороку. Вірю, що у ФФУ і Joma буде чимало спільних проектів для розвитку українського футболу, в тому числі – юнацького", – сказав очільник ФФУ.

Поділився враженнями і головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

"У Хорватії ми перевіримо екіпіровку на міцність. Подивимося, будуть шви тріщати чи ні. Сподіваємося, що нова форма витримає це випробування", - пожартував головний тренер збірної України.

 Світлина bigmir.net
 
 

Андрій Павелко. Світлина ua.tribuna.com
Андрій Шевченко. Світлина ua.tribuna.com

Коментарі ()