Українська правда

Фонсека: Ми втратили два очки в матчі, в якому могли взяти гору

Сергей Шемшученко — 18 березня 2017, 09:11

Шахтар міг завершувати матч з Олімпіком із зовсім іншим результатом, а не 1:1.

Про це заявив головний тренер "гірників" Паулу Фонсека, який прокоментував нічийний результат матчу з Олімпіком, який відбувся в рамках 22-го туру УПЛ.

"Ми втратили два очки в матчі, в якому могли взяти гору. Поєдинок розвивався в одному напрямку, й "Олімпік" забив не завдяки своєму розіграшу, а лише через нашу помилку. У першому таймі ми діяли чудово за дуже важкого сценарію, де 11 футболістів суперника були закриті в обороні", - зазначив він.

"Утім ми створили вісім певних гольових моментів. Я цілковито задоволений грою своєї команди. Єдиний фактор: не завершували ту величезну кількість гольових нагод, що створювали. Ми могли завершити матч із зовсім іншим результатом", - додав Фонсека.

Тренер Шахтаря також відзначив гру голкіпера Олімпіка Заура Махарадзе та пояснив, чому Бланко Лещук не реалізував таку велику кількість нагод.

"Густаво сьогодні віддавався на максимум, просто йому дещо не щастило. Гадаю, як він, так і решта футболістів сьогодні зможе спати з абсолютно чистою совістю. Кто кращий в Олімпіку? Махарадзе. Гадаю, це багато про що свідчить. Насправді я не та людина, що говорить про успіх чи невдачу", - пояснив тренер.

"Та сьогодні м’яч буквально не хотів заходити: або рятував голкіпер, або штанга й поперечина. Повторюся, сценарій матчу був дуже складним. Завжди важко грати проти команди, яка цілковито закривається в обороні. Ми створювали моменти, проте бракувало завершення", - підкреслив Фонсека, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.