Головне

Хачеріді: Я поговорив з тренером. Мені дали шанс

25.03.2017 18:06 1957 0

У київському Динамо планує дружня атмосфера.

У цьому запевнив захисник столичного клубу Євген Хачеріді, який розповів про травму, отриману в матчі з Ворсклою, а також прокоментував свою ситуацію в київському клубі.

"Не викликали у збірну?  Не викликали і не викликали. Все нормально. Я тренуюся з першою командою. Є тренери. Їм вирішувати, що і як. Переїзд у Туреччину?  Розмови розмовами, а говорити можна все, що завгодно. У мене нормальні стосунки з Ребровим, тренуюся у першій команді", - зазначив він.

"Ігор Суркіс добре до мене ставиться, я його теж поважаю. Я поговорив з тренером, мені дали ще шанс. Буду працювати. Щодо Ворскли, то нам потрібен був спаринг. Знайшли цю команду, вони погодилися. Гра була корисною", - сказав Євген.

Хачеріді також прокоментував свою травму та розповів про атмосферу в команді.

"Як коліно? Зараз зробимо знімок, подивимося. У Динамо все добре. Нічого поганого не можу сказати. Хороша атмосфера. Завжди така була. Всі дружать. Не вірте тому, що говорять", - запевнив Хачеріді інтерв'ю порталу Динамомания.

Раніше стало відомо, що захисник київського Динамо і збірної України Євгеній Хачеріді відмовився підписувати новий контракт з киянами.

Нещодавно головний тренер Динамо Сергій Ребров розповідав, що Хачеріді прийшов з вибаченнями до нього та президента клубу.

Нагадаємо, Динамо у спарингу перемогло Ворсклу з рахунком 4:0.

Коментарі ()