Головне

Зозуля: Я буду битися на полі за емблему Бетіса

29.03.2017 10:44 1918 0

Форвард збірної України Роман Зозуля відчуває підтримку фанатів Бетіса у ситуації з його конфліктом з ультрас Райо Вальєкано, котрі заблокували трансфер українця, вважаючи, що він має фашистські погляди.

"Я, чесно кажучи, не чекав, але я так само відчув величезну підтримку з боку ультрас Бетіса. Це було дуже несподівано і настільки ж приємно. Люди правильно розуміють мене і розуміють яка ситуація сталася. При першій же нагоді віддячити їм, я це зроблю, будь це мої дії в грі або які-небудь інші можливі способи.

Я битимуся на полі за цю емблему, якою вони дорожать, цінують, люблять і якою вони прикрили мене в цій ситуації. І кожного разу, коли вони зустрічали мене і зараз зустрічають, коли я виїжджаю з тренувальної бази, вони кажуть, що тут твій будинок, ти тут у безпеці і ми завжди будемо поруч.

Вони навіть вже запрошували мене на свій фанатський сектор, на гру Севілья - Бетис. На жаль, я не сильно добре знаю іспанську, по цьому не можу повною мірою вести з ними повний діалог і висловити їм слова вдячності, - цитує Зозулю Трибуна.

Раніше повідомлялося, що Зозуля увійшов до Виконкому ФФУ замість Тимощука.

Роман Зозуля
Коментарі ()