Головне

Шведські футбольні клуби відмовилися від підписання Зозулі через позицію своїх ультрас

29.03.2017 12:10 20038 0

У форварда збірної України Романа Зозулі зірвалися два варіанти працевлаштування в чемпіонаті Швеції.

Про це в коментарі Сегодня заявив агент гравця Володимир Кузьменко.

За його словами, в обох випадках із Зозулею відмовилися підписувати контракти через агресивну позицію щодо українського форварда ультрас цих клубів.

"Були два дуже конкретних варіанти у Швеції. У одному клубі вже запропонували умови, які нас влаштували, справа йшла до підписання. Але фанати там виявилися лівих поглядів, пригрозили якимись акціями керівництву клубу, і пішла відмова. В іншому клубі, при тому що їх фанати навпаки праві, вирішили теж про всяк випадок застерегтися.

Ось це і найобразливіше, що відмови йдуть як ланцюгова реакція, усі дивляться один на одного - якщо інші сказали "ні", то і я про всяк випадок теж скажу "ні".

Через фальшиве звинувачення люди перестають бачити в ньому професійного футболіста і відмовляють не через ігрові якості, а за інших причин", - розповів агент.

Нагадаємо, що Зозуля не може бути заграний в багатьох європейських лігах через конфлікт з ультрас Райо Вальєкано, котрі заблокували трансфер українця, вважаючи, що він має фашистські погляди.

Пізніше ФІФА дозволила Зозулі заявитися в чемпіонат, що розпочинається у 2017 році.

Зазначимо, що трансферне вікно ще відкрито в Південній Кореї, Грузії, Японії, Швеції, Норвегії, Зимбабве, Білорусі і Фінляндії.

Роман Зозуля
Коментарі ()