Головне

Шаран проситиме Реброва і Суркіса дозволити Цурікову зіграти проти Динамо

29.03.2017 13:12 861 0

Наставник Олександрії Володимир Шаран проситиме головного тренера Динамо Сергія Реброва і президента клубу Ігора Суркіса дозволити українському півзахисника Андрію Цурікову зіграти проти столичного клубу.

Про це сам Шаран заявив у коментарі прес-службі Олександрії.

"У нас такий зараз вибір, що ми й самі не знаємо, яким буде склад у неділю проти Динамо. Швидше за все, виступатимуть гравці з молодіжного складу. Дуже багато травмованих. Чорній і Запорожан отримали травми в матчі зі Сталлю, Чеботаєв - перелом зап'ястя на тренуванні", - повідомив він.

"Леонов впав на коліно, теж травмований. Шендрик у грі з Дніпром отримав пошкодження. Путраш потроху набирає фізичні кондиції, але теж не готовий. Думаю, що будемо дозаявляти Мягкова. Але нам треба буде когось відзаявити", - додав Шаран.

Тренер також додав, що через перебір карток матч пропустять Басов і Сімінін.

"У Козака теж проблеми в зоні паху, невідомо, чи зможе він взяти участь в матчах цього сезону. Ще й Шкіндер травмувався, поїде на медогляд до Києва. Басов і Сімінін пропускають гру через перебір карток", - додав Шаран.

"Цурікову забороняють грати, оскільки він належить Динамо, хоча отримує зарплату у нас. Хотів би попросити Сергія Реброва та Ігоря Суркіса дозволити Андрію зіграти в матчі проти киян", - підкреслив Шаран.

Матч Олександрія - Динамо відбудеться 2 квітня. Початок о 14:00.

Коментарі ()