Головне

Прем'єр-ліга. 20-й тур. Волинь - Шахтар 0:1. Перемога на класі

05.03.2017 22:03 4553 0
Прем'єр-ліга. 20-й тур. Волинь - Шахтар 0:1. Перемога на класі

Перед матчем у команд не було проблем зі складом. Лише Діденко та Ферейра пропускали гру через дискваліфікації. І також  Шахтарю не міг допомогти Дентіньо, через травму, та Фред, який з незрозумілих причин не полетів з командою до Луцька.

З перших хвилин Шахтар прогнозовано захопив ініціативу у матчі, але до гольових моментів не доходило. Декілька разів намагався пробити здалеку Марлос, але цього вечора у потенційного гравця збірної України збився приціл.

Перший стовідсотковий момент був у Кучера, який після подачі з кутового опинився без опіки, та пробив він у штангу. На добиванні був Тайсон, проте забивав уже з оффсайду.

Єдиний момент волинян відбувся наприкінці тайму. П’ятов дещо невпевнено вийшов з воріт на перехоплення, відпустив від себе "шкіряного", але Дудік не очікував такого розвитку подій, тому і не скористався помилкою голкіпера.

Світлина взята з офіційного сайту Шахтаря

Другий тайм розпочався з атак "гірників". І, як то кажуть, гол назрівав. Спочатку Бланко-Лещук був забов’язаний відкривати рахунок, після того, як опинився сам на сам з воротами, але примудрився з 10-ти метрів потрапити у Неділька.

Та за хвилину Шахтар все ж таки відкрив рахунок: Тайсон під кутом вийшов на кіпера, обіграв того, та прострілив у воротарський майданчик, де Коваленко дещо неоковирно переправив "шкіряного" у кут воріт.

Залишок часу Шахтар впевнено контролював гру, не давши Волині жодного шансу для голу у відповідь. У господарів навіть не вийшло фінального штурму. Вони отримали кілька стандартів, але розіграти їх більш-менш нормально так і не змогли.

Таким чином "гірники" зберігають свою солідну перевагу над другим місцем. А Волинь лише на два очки переважає Дніпро, який знаходиться у зоні вильоту.

Коментарі ()