Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Наполі - Реал 1:3. А у Мадрида є Серхіо Рамос

07.03.2017 23:50 4642 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Наполі - Реал 1:3. А у Мадрида є Серхіо Рамос

У мадридського Реала є Серхіо Рамос. І він, очевидно, спав найкраще серед гравців "вершкових", незважаючи на всі намагання фанатів Наполі прокричати всю ніч біля готелю, де зупинився "Королівський клуб" у Неаполі. Саме капітан мадридців спочатку заспокоїв намагання неаполітанців, а потім і добив їх.

У звітному поєдинку було два тайми. Два зовсім різних тайми. У першому Наполі був справжнім господарем, за футбольними мірками, володів ініціативою, створював моменти, забивав. І був другий тайм, де ми цього Наполі вже не побачили. Де головним героєм став Серхіо Рамос. Де інтрига закінчилася на 57-й хвилині.

Перша половина - особлива подяка для гравців Наполі та шанувальників цього клубу. Перші подарували інтригу, а другі заповнили трибуни ще за три години  до стартового свистка. Глядачі почали гнати своїх улюбленців уперед з перших же хвилин. Але Реал спокійно відбивався, хоча при цьому не міг перейти у контратаки. Чим доводив до шаленства Зінедіна Зідана.

 

І от, коли здавалося, що для Реала все йде гаразд, не пропустив швидкий гол, "вершкові" пропустили комбінаційну атаку господарів. Кілька передач закрутили голови захисникам, й у підсумку Мертенс вийшов фактично віч-на-віч з Навасом і поцілив точно у дальній кут воріт. Трибуни вимагали більше...

Але Наполі чомусь не пішов добивати суперника, а дещо знітився навіть, після чого Роналду ледь не скористався помилками у захисті господарів - тим допомогла стійка. А через вісім хвилин стійка врятувала вже Реал, хоча цього разу після удару Мертенса, на відміну від моменту Роналду, у стійку м'яч влучив із зовнішньої сторони, тому ніхто добити не зумів.

Усі були в очікуванні другого тайму, де мала бути ще більша інтрига!..

 

Але інтриги не вийшло!.. Їїї звів нанівець капітан мадридців - Серхіо Рамос. Два голи за шість хвилин, і завершення цього матчу перетворилося на формальність. І те, що Наполі пропустив у компенсований час, уже нікого не цікавило, адже і так було зрозуміло, хто іде далі.

Реал двічі обіграв Наполі з рахунком 3:1 в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів сезону-2016/17 і вийшов у чвертьфінал. Окремо зазначимо, що ці дві перемоги стали вольовими, адже вершкові і в Мадриді, і в Неаполі пропускали першими. Проте це не завадило їм оформити цілком спокійний вихід у наступний етап.

Коментарі ()