Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Боруссія Д - Бенфіка 4:0. Розгром по-дортмундськи

08.03.2017 23:51 4034 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Боруссія Д - Бенфіка 4:0. Розгром по-дортмундськи

Дортмундська Боруссія впевнено вийшла до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. У домашньому поєдинку проти Бенфіки команда Томаса Тухеля виглядала сильнішою за суперника, що і вилилося у чотири сухі м'ячі.

Боруссії після мінімальної поразки в Португалії в цій зустрічі треба було забивати швидкий м'яч. І німецький клуб впорався із завданням на всі сто. Уже на четвертій хвилині Обамеянг, отримавши після кутового на дальній стійці м'яч, головою відправив його в сітку. Асист на свій рахунок записав Пулішич.

Бенфіку, в свою чергу, пропущений м'яч не завів і команда продовжувала грати досить пасивно, без гострих виходів у контратаку. Однак, декілька моментів у португальців таки було, проте реалізувати їх вони не змогли.

Світлина bvb.de

В кінцівці першої половини німці могли залишитися у меншості через дії занадтно емоційного Дембеле, який уже мав жовту картку і в судді були всі підстави показати йому другого гірчичника. Проте, Мартін Аткінсон цього не зробив і команди продовжили гру в рівних складах.

На старті другого тайму оборона Боруссії подарувала "вбивчий" момент для Серві, обрізавшись біля своїх воріт, однак покарати за це німців гості не змогли. Команди показували швидкісний футбол з великою кількістю атак. Бенфіка спробувала більше акценту зробити на грі попереду, що дало шанс для дортмундців.

На 58-й хвилині Пулішич класним ударом переграв воротаря португальців після того, як його вивели партнери на ворота. А ще через дві хвилини Обамеянг замкнув у штрафному класний простріл партнера, зігравши на випередження. Фактично, вже було зрозуміло, хто пройде в наступне коло.

Світлина bvb.de

Тренер Бенфіки почав підсилювати гру, команда грала з чотирма нападниками на полі, однак, ніякого результату це не принесло. А німці, в свою чергу, продовжили на куражі загострювати біля воріт гостей, що вилилося в четвертий гол Обамеянга, який в цій зустрічі оформив ще й хет-трик.

У підсумку, Бенфіка капітулювала в Дортмунді, який тепер заслужено може святкувати вихід свого клубу до наступного кола плей-офф.

Коментарі ()