Українська правда

Ребров: Динамо змінило не структуру гри, а функції деяких гравців

Сергей Шемшученко — 7 квітня 2017, 12:26

Нещодавні зміни в тактиці Динамо більшою мірою торкнулися специфіки гри атакувальних виконавців.

Про це заявив головний тренер столичного клубу Сергій Ребров, який розповів про зміни фунцкій деяких гравців команди.

"Я б не сказав, що у нас сильно змінилася структура гри. Іншими стали функції деяких виконавців, і вони змогли розкрити свої найкращі якості. Наші зміни більшою мірою торкнулися специфіки гри атакувальних виконавців", - зазначив він.

"Гармаш і раніше показував хороший футбол, але тепер у нього з'явилася можливість частіше вриватися в штрафний майданчик, створювати моменти. Думаю, на цій позиції він більше корисний для команди, причому від оборони його ніхто не звільняє", - додав Ребров.

Ребров також прокоментував гру Володими Шепелєва та Віктора Циганкова.

"Володимир Шепелєв? Я б відзначив його спокій і холоднокровність. Шепелєв не боїться отримувати м'яч, відкриватися, брати на себе ініціативу. Травматичність Віктора Циганкова? Ми розробили для нього спеціальну програму і Вітя її витримував. Він – дуже дисциплінований хлопець, сумлінно ставиться до свого здоров'я", - сказав тренер.

"У футболі ніхто не застрахований від травм, і ми сподіваємося, що відновлення Циганкова, як і відновлення Євгена Хачеріді та Сергія Рибалки, пройде без будь-яких ускладнень", – сказав Ребров, слова якого наводить Команда№1.

Раніше повідомлялося, що Матч 26-го туру УПЛ Динамо - Шахтар може відбутися в п'ятницю, 21 квітня.

А свій найближчий матч команда Реброва зіграє проти Олімпіка, який відбудеться у неділю, 9-го квітня. Початок матчу о 19:30.

Як відомо, київське Динамо до майбутнього матчу підходить з певними кадровими проблемами.