Українська правда

Людина Суркіса у ФФУ визнала, що при ній зникли документи по договірному матчу Олімпік - Металіст

Сергей Шемшученко — 11 квітня 2017, 17:52

У ФФУ не можуть знайти документи по матчу Олімпік - Металіст (2:1), який відбувся 17 травня 2015 року та підозрюється в договірному характері.

Про це повідомив колишній голова Комітету етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов, який в коментарі Футбол 24 розповів про долю документів справи по матчу Олімпік – Металіст.

"1 жовтня 2015 року Комітет повторно розглянув матеріали справи Олімпік – Металіст, які КДК ФФУ повернув до Комітету на дорозслідування. Комітет етики дорозслідував і, залишивши первинне рішення в силі, передав через канцелярію ФФУ за №4649 від 15.10.2015 р. назад в КДК", - повідомив він.

"На той момент працював ще минулий склад КДК ФФУ. Подальша доля цієї справи мені невідома", – сказав Ігор Кочетов, навівши як доказ фото з журналу реєстрації вхідних і вихідних документів ФФУ.

Нагадаємо, що матч чемпіонату України Олімпік – Металіст (2:1), який відбувся 17 травня 2015 року, став згодом скандально відомим.

Олімпік, виграючи з рахунком 2:0, в компенсований час пропустив гол на 90+5-й хвилині після "дивного" порушення в штрафному майданчику у виконанні капітана команди Максима Драченка.