Головне

Прем'єр-ліга. 25-й тур. Зоря - Динамо 0:1. Запорізька "мінімалка" Реброва

14.04.2017 21:50 5861 0
Прем'єр-ліга. 25-й тур. Зоря - Динамо 0:1. Запорізька "мінімалка" Реброва

Київське Динамо здобуло важливу перемогу в матчі зі своїм головним конкурентом у боротьбі за "срібло" - Зорею. На полі суперника у Запоріжжі команді Сергія Реброва вистачило одного м'яча, щоб взяти свої чергові три очки.

Зоря з перших хвилин гри почала підтверджувати свій статус колективу, який в матчах з Динамо і Шахтарем не просто намагається не програти, а навпаки, робить спробу виграти. З перших хвилин поєдинку підопічні Вернидуба непогано пресингували суперника і киянам великими силами доводилося тримати оборону.

Проте, ближче до середини тайму кияни вирівняли перевагу, а в кінцівці перших 45-ти навіть змогли забити гол. При цьому, варто відзначити у цьому голі і заслугу оборони Зорі, яка проспала перед воротами Гармаша. І у Дениса було достатньо часу, щоб переграти голкіпера Левченка.

Світлина ФК Динамо

На куражі кияни провели потужно кінцівку першого тайму і мали забивати другий гол. Сидорчук вийшов на ворота, пробив у голкіпера, першим був на підбиранні, але не забив - на шляху м'яча опинився захисник, який і виніс його подалі.

На другий тайм Зоря вийшла ще більш заряджена. Кияни знову були закриті на своїй половині поля, проте, незважаючи на те, що луганський клуб атакував більш гостро, втримали свої ворота на замку до самого фінального свистка.

Зоря з величезним бажанням йшла на ворота Коваля, мала декілька хороших нагод для взяття воріт, однак, не дуже хороша реалізація залишила команду Вернидуба сьогодні без очок. Хоча, об'єктивно, на нічию Зоря в цій грі напрацювала.

Як наслідок, відрив команди Реброва від луганчан у турнірній таблиці збільшився до 14-ти очок. І Зорі, швидше за все, доведеться вже не намагатися наздоганяти киян, а працювати на утримання третьої сходинки.

Коментарі ()