Головне

Президент ФК Полтава розкритикував УПЛ і ФФУ: Цирк триває, під'їхали нові клоуни

16.04.2017 21:04 1432 0

КДК ФФУ разом з Прем'єр-лігою вже метушаться і не знають, з якого боку підійти до ухвалення рішення про заборону проводити матч на стадіоні Локомотив.

Про це заявив президент ФК Полтава Леонід Соболєв, який прокоментував рішення КДК ФФУ щодо скасування матчу команди в 1/4 фіналу Кубка України проти Шахтаря.

"КДК ФФУ разом з Прем'єр-лігою вже метушаться і не знають, з якого боку підійти до ухвалення рішення про заборону проводити матч на стадіоні Локомотив", - заявив він.

"Спершу на всю країну йдуть заяви чиновників ПЛ і ФФУ про неготовність нашого газону, а на самому засіданні акцент роблять на безпеку і повністю відкидають питання про легітимність прийняття рішення спільним засіданням Комітету з безпеки і дирекції ПЛ", - додав Соболєв.

За словами президента клубу, "цирк триває і нові клоуни під'їхали".

"І ще більш смішно виглядає текст рішення, в якому знову винен газон! Цирк триває, вже і нові клоуни під'їхали", – наводить слова Соболєва офіційний сайт Полтави.

Матч 1/4 фіналу Кубка України Полтава – Шахтар не відбувся через незадовільний стан газону.

Раніше повідомлялося, що Полтава готова звернутися до міжнародного спортивного арбітражного суду Лозанни для вирішення ситуації з технічною поразкою в матчі з Шахтарем.

Коментарі ()