Головне

Денисов: Принциповість Суркіса щодо єдиного пулу - не більше ніж гра на публіку

17.04.2017 09:11 1481 0

Принциповість президента Динамо Ігора Суркіса щодо єдиного пулу - не більше ніж гра на публіку.

Про це заявив ведучий телеканалу Футбол Олександр Денисов, який прокоментував висловлювання президента Динамо щодо створення єдиного телевізійного пулу.

"Єдиний пул і канал Футбол – не одне і те ж. Єдиний пул – це єдиний продукт для покупки телебаченням і спонсорами. Пул – це матчі всіх без винятку клубів, тв-права, які Прем'єр-ліга реалізує на ринку для різних телеканалів. Єдиний пул – це можливість залучення єдиного спонсора на всі матчі, що підвищує вартість спонсорського пакета", - зауважив він.

"Це можливість продавати цілісний чемпіонат України закордонним мовникам та багато іншого, що дозволяє у майбутньому вивести український футбол, ну якщо не на такі доходи як у Франції, то хоча б на більш переконливі доходи", - додав Денисов.

На думку Денисова, на сьогодні таких доходів в українських клубів немає, тому звідси і такі висловлювання президента Динамо.

"Сьогодні таких доходів в українських клубів немає, тому звідси і такі висловлювання президента Динамо. Але ця принциповість Суркіса – не більше ніж гра на публіці, що легко доводиться одним фактом: матчі Динамо в Лізі чемпіонів транслюються каналом Футбол", - заявив він.

"Половина доходів в Лізі чемпіонів Динамо – це гроші телеканалу Футбол, які ми платимо за ліцензію показу Ліги чемпіонів, і які отримує Ігор Суркіс. Доходи високі, від таких не відмовляються. Тому тут президент Динамо не проявляє принциповість", – цитує Денисова Футбол 24 з посиланням на телеканал Футбол.

Нагадаємо, один з "експертів" каналів "Футбол" Сергій Морозов у травні 2016 року обізвав Андрія Ярмоленка "футбольним бидлом".

Після цього Сергій Ребров оголосив про рішення футболістів Динамо бойкотувати ці телеканали.

Коментарі ()