Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Монако - Боруссія Д 3:1. Монегаски крокують у півфінал

19.04.2017 23:59 4561 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Монако - Боруссія Д 3:1. Монегаски крокують у півфінал

Дортмундська Боруссія завершила свої виступи в цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів. У матчі відповіді проти Монако команда поступилася з рахунком 3:1, пропустивши у півфінал монегасків.

Цей матч, як і попередній, не розпочався вчасно. Цього разу все обійшлося без вибухів та інцидентів - поліція затримала автобус Боруссії для перевірки, проте затримка була невеликою - всього п'ять хвилин.

Боруссія, якій треба було відігруватися після домашньої поразки 2:3, непогано розпочала гру, однак на третій хвилині через помилку воротаря пропустила. Менді протягнув м'яч, пробив з-за штрафного - Бюркі перед собою відбив, а на добиванні першим тут як тут вже був Мбаппе.

 

Цей гол трохи розбалансував німецьку команду, проте Боруссія не опускала руки. І протягом десяти хвилин створила два гострі моменти - удар Ройса з лінії штрафного і стійка після пострілу Шахіна зі стандарту. Однак, забити "джмелі" не змогли.

А Монако на 16-й хвилині вдруге змусив голкіпера гостей виймати м'яч з сітки власних воріт. Знову монегаски прорвалися по флангу, навісна передача пішла на Фалькао, який за спинами захисників опинився, уникнувши оффсайду, і головою переправив м'яч у ворота.

Після цього гра заспокоїлась і в такому темпі тривала до другої половини. На старті тайму німці змогли відіграти один гол. Після прострільного пасу до штрафного Марко класним ударом в дотик вистрілив у верхній кут.

Світлина УЄФА

Боруссія активізувалася, почала грати більш агресивно і Монако стало набагато важче протидіяти проти суперника. Однак, реалізувати свою перевагу хоча б в ще один забитий м'яч гості не змогли.

А монегаскам вдалося поставити ефектну крапку в цій зустрічі. І зробив це Жерман, який тільки-но вийшовши на заміну, першим же дотиком втретє в цій грі засмутив Бюркі.

У підсумку, Боруссія старалася, але Монако в цій грі був сильніший, а тому півфінал Ліги чемпіонів у цьому сезоні Дортмунд не побачить.

Коментарі ()