Головне

Кубок України. 1/2 фіналу. Миколаїв - Динамо 0:4. Кияни потопили "корабелів"

26.04.2017 20:23 5367 0
Кубок України. 1/2 фіналу. Миколаїв - Динамо 0:4. Кияни потопили "корабелів"

Київське Динамо здобуло легку путівку в фінал Кубка України. У поєдинку проти Миколаєва команда Сергія Реброва на класі виграла у суперника, порадувала своїх фанів хорошою результативністю і голами на будь-який смак і тепер може готуватися до наступного матчу в Прем'єр-лізі і фіналу.

У першому таймі Миколаїв діяв постійно з думками про оборону, а тому в атаці практично нічого не запропонував Артуру Рудьку. Команда боялася виходити на половину поля суперника і дуже рідко підоходила до штрафного столичної команди. В свою чергу, Динамо теж не форсувало події, а включатися в гру почало ближче до середини тайму.

Перший гол кияни забили уже в кінцівці перших 45-ти. Антунеш навісив до штрафного, де воротар Миколаєва Чумак невдало виніс м'яч кулаком, чим і скористався Андрій Ярмоленко. Після цього команди пішли на перерву.

В другій половині Миколаїв показав інший футбол. Тепер команда постійно йшла на пресинг і намагалася швидко переходити в атаку. Як наслідок - два гострі моменти біля воріт Рудька, коли забивати мали Буценко і Алексанов, але переможцем цих дуелей вийшов страж воріт киян.

Світлина ФК Динамо

У свою чергу, Динамо скористалося такою акцентованістю суперника на атаці і забило свої м'ячі. Другий гол взагалі може стати окрасою всього півфіналу, адже захисник киян Кадар після кутового відправив м'яч у сітку з рикошетом від стійки ударом в падінні через себе.

Динамо після цього вже почало грати на результат, Миколаїв дуже хотів награти хоча б на м'яч престижу і з останніх сил продовжував йти вперед. Як наслідок - ворота киян господарі так і не "відкоркували", а самі пропустили ще два м'ячі від Ярмоленка. Спочатку Андрій впевнено реалізував пенальті, який сам і заробив. А в кінці зустрічі пробив голкіпера ударом в дотик після ідеального навісу від Морозюка.

У підсумку, Миколаїв показав непоганий футбол, проте для суперника рівня Динамо цього виявилося замало. Кияни за рахунок класу здобули перемогу і тепер чекають на суперника по фіналу, який визначиться в протистоянні Шахтаря і Дніпра.

Коментарі ()