Українська правда

Екс-гравець збірної України вирішив оселитися в Донецьку

Сергей Шемшученко — 25 квітня 2017, 12:08

Екс-гравець збірної України та донецького Шахтаря Адріан Пуканич проживає із сім`єю в окупованому Донецьку, а на свята їздить в Західну України, звідки він родом.

"Їздив додому на Закарпаття – зустрічати Паску. Хотів своїй доньці показати, як святкують ця свято на Західній Україні. Тут цікаві традиції.

За пропискою проживаю в Донецьку. Й більшість часу проводжу саме там. Там сім’я, житло. Нема сенсу їхати звідти та й нема куди", - цитує Пуканича Трибуна.

Також Пуканич заявив, що більше не бачить для себе продовження кар`єри футболіста.

"Не знаю, якщо чесно. Своєї перспективи як гравця я не бачу. Нема на те шансів. Я зимою їздив в Полтаву, де мене хотів бачити тренер Ярошенко. Говорили з президентом і домовлялися, що паралельно з грою піду на тренерські курси й принесу клубу користь в цьому плані. Один одному потиснули руки, але через кілька тижнів президент змінив своє рішення. На цьому й завершилася наша співпраця.

Ні, я нічого не шукаю. Бачу, яка ситуація з футболом в Україні. Знаю свій вік – на старших досвідчених гравців не дуже надіються та вірять в нашій країні. Тому вже й не надіюся", - заявив Адріан.

Адріан Пуканич